Gratis antivirus software downloaden

Op deze webpagina vindt u aantal links waar u gratis een antivirusprogramma  kunt downloaden. De antivirussoftware is alleen bedoelt voor Windows computers. Meer handige programma`s voor uw computer vindt u op mijn downloadpagina.

Avast Home Edition free
Avast virusscanner is niet echt bekend in Nederland maar persoonlijk vind ik het een van betere virusscanners. Heeft u een redelijk snelle computer dan kan ik deze aanbevelen. Windows XP/Vista/7/8 worden ondersteund.
Homepagne: https://www.avast.com

Avg Anti Virus Free
Avg is een goede virusscanner. De virusscanner is eenvoudige in gebruik en is echt aan te bevelen, werkt ook onder Wwindows XP/Vista/7/8.
Homepagne: https://free.grisoft.com

Anti Vir
Antivir bschermd uw tegen virussen,spyware en trojanhorses. Helaas verschijnt er een pop-up in beeld zodra de virusscanner een update ophaalt.
Homepagne: https://www.free-av.com/

Clamwin free Anti-virus
Clamwin free is een open sourge project. Homepagne: http://www.clamwin.com/

Microsoft Security Essentials
Download hier de gratis virusscanner van Microsoft. Het is een gebruiksvriendelijk software pakket en zeer eenvoudige in gebruik. De 64 bits versie van Windows 7/8 wordt ook ondersteund. Microsoft gevalideerd wel of  je Windows origineel is.
Homepagne: http://www.microsoft.com/security_essentials

Panda Cloud
Panda cloud is een gratis antivirus programma van Panda Security. Wat is panda cloud? Panda cloud maakt gebruikt cloud computing technologie om collectief antivirus en malware dreigingen tegen te gaan. Windows 7/8 wordt ook ondersteund.
Homepagne: http://www.cloudantivirus.com/nl/