Playstation 3 te duur

ps3-overview-features-two-column-01-ps3-eu-15dec14De playstation 3, de nieuwe spelcomputer van Sony, is deze week gelanceerd in de Benelux en de eerste 50000 stuks gingen als warme broodjes over de toonbank . Zelfs de media besteedde er aandacht aan. In het journaal liet men een reportage zien waar 10 tallen mensen zich verdrongen voor de toonbank om de velbegeerde doos met de playstation 3 te kopen.

De nieuwe spelcomputer kost 600 euro, dat is veel geld. De playstation 3 is een mooi apparaat met hoogstaande techniek om geweldige 3d-beelden en effecten te kunnen genereren. De games zullen nog mooier van de (LCD) televisie afknallen.

Maar laten we eerlijk zijn 600 euro voor een spelcomputer is natuurlijk veel geld en daar komen de games nog bij van ruim 60-70 euro. Wat de playstation 3 nu zo bijzonder maakt is de bleu-ray speler. Verder blijft het natuurlijk alleen maar een spelcomputer.

Gamen op de computer is een goed alternatief. Ik weet dat veel mensen problemen hebben met het installeren van een computerspel. Toch vind ik dat geen reden om een spelcomputer van 600 euro aan te schaffen. Gamen op de computer heeft alleen maar voordelen. Zo zijn er talloze games gratis te downloaden.( zie mijn Linkpagina ). Mocht je een computergame willen kopen zijn ze nog goedkoper dan de playstationgame die gauw 60 a 70 euro kosten. Er zijn uiteraard meerdere redenen om geen spelcomputer aan te schaffen.

De playstation 3 koop je als liefhebber met een dikke beurs.

Webmaster