Dark Orbit tips

Dark Orbit is een online browser game waarvoor je flashplayer nodig bent. In dit gratis spel bestuur je een ruimteschip met de bedoeling om aliens (of een van de 2 andere factie`s die ook in het spel zitten) te verslaan. Ben je niet zo strijdlustig, dan kun je ook grondstoffen delven en verkopen op een basisstation. Verder kun je ook lid worden van een clan om samen te strijd aan te binden tegen andere clans en aliens.

Dark Tips( beginners,)

De bedoeling van het spel, is het vergaren van credits en uridium. Credits verdien je door vijandelijke ruimteschepen en aliens te verslaan. Uridium is moeilijker aan te komen, maar die heb je nodig om je schip te repareren en dure upgrade`s te kopen. Uridium kun je overigens ook kopen via telefoon of sms. In het spel kun je ook uridium vinden door bonuscrats te verzamelen, maar hier later meer over.

Ruimteschip: Phoenix

In het begin speel je met het ruimteschip Phoenix. Dit is een klein ruimteschip (gratis) De eerste tijd maak je veel gebruik van dit schip (het heeft geen zin om een grotere te kopen omdat je dan direct afgeschoten wordt door nog grotere ruimteschepen)

Het begin: Grondstof delven.

Je koopt in het menu “extra” als eerste een camouflagegenerator (dit kost je 500 uridium) en een repairbot(10.000 credits).Nu ga je opdrachten uitvoeren (zogenaamde “Quests”) die te maken hebt met het verzamelen van grondstoffen en dit verkoop je op basisstation. Dit levert extra credit op. Met de camouflagegenerator ben je bijna onzichtbaar voor de vijand, maar wel vindbaar. Spaar zoveel mogelijk credits op.

Erg belangrijk:Bonuscrats,

Verzamel zoveel mogelijk bonuscrats (dit levert gratis munitie, credits of uridium op) Alles wat je gratis krijgt, hoef je niet te kopen. Je vindt ook lasermunitie die 3x krachtiger is dan normaal. Dit is belangrijk voor later (voor het uitvoeren van quests)

Wat koop je als eerst:Drones,

De eerste drone kost 100.000 credits, de tweede 200.000 etc. Hoe meer drones, hoe beter. Plaats in elke drone een laser. Het delven van grondstoffen is misschien ontzettend saai, maar die drone`s geven extra vuurkracht die je later nodig bent voor het verslaan van aliens.

Eindelijk: Groter Ruimteschip,

Heb je 2 a 3 drone, koop dan een groter schip en rust deze uit met lasers. Voer nu de quests uit waar je aliens moet afschieten. Met de verdiende credits kun je generators kopen om je snelheid en schild te verhogen (neem altijd de beste) Indien je genoeg uridium hebt, koop dan een betere generator, maar houdt altijd wat uridium achter de hand voor reparatie`s aan je schip.

Vanaf nu moet je een beetje geluk hebben. Succes met het spel.

Dark orbit Overige tips

Negatieve eer

Ruim alleen puin op die je zelf hebt afgeschoten anders dit kost eer. Een hoge eer is belangrijk want je krijgt hierdoor meer credits voor puin die daar weer verkoopt.

Treat level

Hoe hoger de treat level,hoe meer vijanden er in beurt zijn. Blijf in beurt van je basis zodat je kan vluchten naar je basis waar niet kan worden aangevallen.