Panda antivirus kopen

Om mijn computer te beveiligingen, maakte ik de afgelopen jaren gebruik van gratis software zoals Avast, Avg en Adware. Deze pakketten hebben mij de afgelopen jaren redelijk tot goed virusvrij gehouden maar het is nogal een tijdrovende zaak omdat je meerdere programma’s gebruikt.

Het kopen van een goed antivirus programma vond ik altijd te duur. Het probleem is dat ik meerdere computers moet beveiligingen. Net als elk Nederlands huishouden bevinden zich ook in mijn huishouding meerdere computers. In een reclamefolder zag ik een aanbieding van een lokale computerwinkel. Voor nog geen 35 euro kon ik het antivirus programma Panda antivirus 2009 pro kopen.
Panda Antivirus pro mag op maximaal drie computers geïnstalleerd worden. Dit is voor de meeste huishoudens voldoende. Panda antivirus 2009 pro controleert niet alleen virussen maar ook op spyware, mallware en spam. Tevens heeft het programma een firewall. Het gebruikersgemak is prima. Via tabbladen kun je instellingen (indien nodig/gewenst) veranderen. Panda antivirus 2009 pro is geschikt voor Windows XP /Vista/7.
Belangrijke optie`s van Panda Antivirus zijn dat je back-upschijven kunt maken, maar ook dat je met de installatie-cd van panda je computer kan laten booten en laten controleren op virussen en spyware.
Ik heb deze vergelijking gemaakt door diverse antivirus programma’s uit te proberen. Panda Antivirus is geen supersnel programma, maar heeft een hoge decentie en belast mijn computer niet al te veel.

Webmaster

Link:Uit een  virusscanner test scoort panda bijzonder goed.