Dropbox

DropboxKunt u Dropbox? Dropbox is een slagruimte op het internet. Dit houdt in, dat overal ter wereld bij u bestanden kunt komen. U moet denken aan zoals foto`s, documenten, muziek, films en andere bestanden. Tevens kunt deze bestanden ook delen met andere mensen. Installeer dan programma Dropbox en uw heeft gratis 2 gigabyte online opslagruimte. Naast Dropbox ook werkt op u computer heeft Dropbox voor apps Android en IOS.

Heeft u behoefte aan meer opslagruimte kunt u een abonnement nemen bij Dropbox.  Voor individuele gebruiker zijn er twee abonnement.  De goedkoopste kost bij 8,25 per maand en de andere kost 16,58 per maand. Beide abonnement hebben opslagruimte 1000 Gigabyte. Deze duurste variant heeft meer functie zoals: ondersteuning voor support, Lezersgeschiedenis en Slimme synchronisatie. Er zijn ook abonnementen voor teams en is meer bedoelt voor de zakelijk markt. Naast beheerders functies heeft het ook mogelijkheid om aan  Health Insurance Portability and Accountability Act te doen. Op www.dropbox.com vindt meer informatie.

Cloud opslagruimte is relatief nog nieuw maar in de toekomst zal de vraag hierna alleen maar toe nemen. U moet denken aan flexwerken en globalisering. Nu is Dropbox niet enige met Cloud opslagruimte. Google heeft Googledrive en Microsoft heeft OneDrive.