Laptop koeler gekocht

Afgelopen week constateerde ik dat mijn nieuwe laptop nogal warm werd. Vooral bij langdurig gebruik voel ik de warmte door het toetsbord heen stralen. Nu kun je in energiebeheer je warmte verminderen door voor minder prestatie te kiezen, maar dat vind ik zelf een tijdelijk oplossing. Vooral als ik intensief bezig ben zoals downloaden en films bekijken, heb ik de maximale rekenkracht van de computer nodig. Om dit probleem op te lossen heb ik een laptopkoeler gekocht. Omdat de meeste computerwinkels ze niet op voorraad hebben, adviseer ik om dit soort artikelen online te kopen.

Laptop koeler antec usb aansluitingen

Laptop koeler merk Antec

Laptop koeler

Wat is een laptopkoeler?

Het is niet anders dan een aantal koelers verpakt in een plastic omhulsel waar je de laptop op zet. Het apparaat zorgt voor airflow (koele lucht komt onder de laptop waardoor deze beter gekoeld wordt Toen ik de laptopkoeler aansloot (via usb port), ontdekte ik geen airflow. Na even gepuzzeld te hebben bleek dat je de koeler in kon stellen met een klein knopje waardoor hij harder ging blazen. De koeler werkt uitstekend. Na enkele uren intensief gebruik voelt de laptop nog steeds lauw aan.Voor ongeveer 30 euro koop je een laptopkoeler. Iedereen die een laptop bezit zou ik adviseren een koeler aan te schaffen. Het is een behoud van je laptop. Ik heb er één van Antec gekocht. Puur omdat het de enige op voorraad was.

Webmaster