Is Modern Warfare 2 slecht ?

Modern Warfare is nu enige maanden uit en ik moet constateren dat het spel mijn enigszins tegenvalt. Als pc gebruiker en liefhebber van online schooters voel ik mijn een beetje bedrogen. Modern Warfare 2 is echt een game die gemaakt is voor de spelconsole`s maar niet voor de computer. Ten eerste mis ik als pc -gebruiker een dedicated server ondersteuning. Hierdoor moet je soms lang wachten voordat je aan spel mee mag doen. Tevens heeft de gene die snelste internetverbinding een groot voordeel tegenover iemand die iets langzamer verbinding heeft.

De volgende reden waarom Moderen Warfare 2 tegenvalt is omdat de wapens niet goed zijn gebalanceerd. Bepaalde wapens zijn zo goed dat bijna iedereen ze gebruikt.( Iedereen die het spel heeft weet hoe effectief de Glock 18 is). Enige manier om een leuke score te krijgen is de zelfde wapens te gebruiken. Ook wordt een afwachtende speelwijze beloond (campen). Ik verwacht daarom dat Modern Warfare 2 geen game is wat ik nog lang zal spelen.

Afgelopen maand zijn er nieuwe maps uit waarvoor je 15 euro betalen. In deze mappack (ook wel Dlc genoemd )bevat nieuwe maps waarvan enkele uit COD 4. Deze mappack koop ik dus niet. Oude maps zou gratis aangeboden moet worden. Modern Warfare 2  is vooral slecht vanwege de gameplay. De gamplay is voor mij te eenvoudig.

Wat vind jij slecht aan Modern Warfare 2 ?