Online winkel Review Sneltoner

De inktpatronen voor mijn fotoprinter Epson Picturemate 240 was bijna op. Op de Epson website kon ik voor 45 euro een nieuw picturepack bestellen. Picturepack is een voordeel verpakking voor mijn fotoprinter waarin inkt en 150 vellen fotopapier (10*15) zitten. Via Google gezocht of het goedkoper kon. Na enig zoekwerk kwam ik bij de webwinkel “sneltoner” uit. De website van sneltoner is zeer duidelijk en je kunt eenvoudig zoeken naar de juiste producten op merknaam en type. Bij andere online winkels is dat soms minder. Wat nog belangrijker is, is de prijs. Hetzelfde product was 9 euro goedkoper dan de webwinkel van Epson. Het verschil is erg groot dus direct maar besteld. Nog een voordeel bij sneltoner is dat  ze soms korting actie`s hebben ,bij bestellingen boven de 25 euro geen verzendkosten betaal.

Helaas ging er toch iets mis met de bestelling van het pakket (kan gebeuren).Een dag later werd ik gebeld door een medewerker van sneltoner met excuses voor het ongemak. Als klant is dat erg prettig om te horen, maar in mijn geval had ik geen haast met de bestelling. Een dag later dan gepland kon ik mijn bestelling afhalen bij een Kiala-filiaal.

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat een Kiala-filiaal is. Tegenwoordig zijn er meerdere pakketdiensten en die werken op een andere manier dan TNT. In plaats van het pakket thuis te bezorgen, word het pakket afgeleverd bij een Kiala- filiaal. Dit kan bijvoorbeeld een videotheek zijn. De klant kan het pakket daar zelf afhalen. Persoonlijk vind ik dat prettiger dan een ochtend/middag of zelfs een hele dag thuis te zitten wachten omdat er een pakket bezorgd kan worden (met het risico dat het helemaal niet bezorgd wordt en je voor niets een hele dag thuis bent gebleven) De verpakking was prima. Een grote doos met voldoende materiaal ter bescherming van het product. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het pakket toch thuis te laten bezorgen.

In het kort: Sneltoner is goede online winkel met goede service.