Avast internet Security gekocht

 

Dit jaar ben ik overgestapt naar een andere antivirus software. In plaats van Panda antivirus pro te verlengen, heb ik besloten om over te stappen naar internet security software van Avast. De voornaamste reden was dat Panda software een bepaald programma zag als een bedreiging terwijl dit niet zo was. Dit programma was erg belangrijk en moest gebruikt kunnen worden. Ook werd de verbinding met Panda steeds verbroken. Met Avast software heb ik dit probleem niet.

Wat kost het.
Ook een belangrijk reden is de prijs. Als u Avast antivirus free gebruikt zult u ongetwijfeld een aanbieding hebben gehad om met fikse korting internet securtiy te kopen. Voor 29 euro kunt u 3 computers beveiligen voor een jaar (per dag kost dit nog geen 10 cent)

Wat bied Avast Internet Security.
Avast anti virus software is vooral bekend om zijn gratis versie. Avast internet security bied (net als de gratis versie) bescherming tegen virussen en spyware, maar heeft ook spamfilter. Het netwerkverkeer wordt in de gaten gehouden door een firewall. Ook controleert Avast internet security op eventuele verdachte handelingen van programma`s. Voor computer gebruikers die wel eens een spelletje spelen is er ook een gamemodus aanwezig. Als u de gamemodus activeert neemt antivirus een beetje gas terug zodat er meer systeembronnen vrijkomen voor het computerspel. Voor ervaren gebruikers zijn er voldoende instellingen aanwezig die u naar eigen voorkeur kunt configureren. Erg handig is ook de optie genaamd “Safezone”. Safezone is een blanco beveiligd bureaublad waar u de meer belangrijke online zaken kunt regelen. U moet denken aan online betalingen en internetbankieren. Safezone beveiligt u tegen keylogger en spyware.

Meer informatie over Avast internet Security vindt u hier.

Nawoord,
Iedereen is tegenwoordig verstandig om een (gratis) virusscanner te installeren. Helaas is dit niet altijd voldoende om uw computer voor alles te beveiligen. Kwaadwilligen zoeken altijd wel een methode om andermans computer te besmetten.