Leuke TV Serie`s,

Het is weer wintertijd dus het worden eerder donker. Tijdens deze donkere maanden kijkt iedereen  meer televisie. Aangezien de Nederlandse televisie alleen bestaat uit herhalingen van oude tv serie`s en  spelletjes programma`s  heb ik de volgende tips.

Leuke tv series

De volgende tekst is afkomstig van wikipedia en vertaald door Google Translate.

The Walking Dead

The Walking Dead is een Amerikaanse post-apocalyptische horror tv-serie ontwikkeld voor de televisie door Frank Darabont en gebaseerd op de lopende comic book-serie, The Walking Dead, door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. [1] De serie draait om een kleine groep overlevenden onder leiding van Sheriff vice-Rick Grimes en zijn familie.

Fringe seizoen 4

Fringe is een Amerikaanse televisieserie van FOX die sinds 9 september 2008 wordt uitgezonden. De reeks is bedacht door J.J. Abrams, Roberto Orci en Alex Kurtzman, die eerder al samenwerkten voor Alias, Mission: Impossible III en de nieuwe Star Trek film. FOX geloofde alvast in de kansen van het programma en investeerde zwaar in de pilotaflevering: een budget van tien miljoen dollar werd uitgetrokken voor de anderhalf uur durende aflevering.

Terra Nova

Terra Nova is een Amerikaanse science fiction drama tv-serie die op Fox uitgezonden op maandagavond. Het première 26 september 2011 met een een-en-een-half-uur episode. [2] Het volgt de Shannon familie als ze gaan 85 miljoen jaar in het verleden om de mensheid te redden.

Sanctuary seizoen 3

Sanctuary is een Canadese science fiction-fantasy tv-serie, gemaakt door Damian Kindler. De show is een uitbreiding van een acht-webisode-serie, dat was zonder kosten vrijgegeven via het internet in het begin van 2007. Het zien van het succes van de web-serie, SyFy besloot op te halen de serie voor een meer traditionele televisie-gebaseerde 13-episode seizoen. [2] Een tweede seizoen van 13 afleveringen werd uitgezonden in 2009-2010, [3] en Sanctuary werd verlengd voor een derde seizoen van 20 afleveringen op 12 december 2009.

Falling Skies

Falling Skies is een Amerikaanse science fiction dramatische tv-serie gemaakt door Robert Rodat en geproduceerd door Steven Spielberg. De serie pikt zes maanden in een wereld verwoest door een buitenaardse invasie. Tom Mason, een voormalige Boston University hoogleraar geschiedenis, wordt het tweede-in-bevel van de 2e Massachusetts Militia Regiment, een groep van burgers en strijders op de vlucht post-apocalyptische Boston.

Wat heb je nodig om deze serie `s te kunnen kijken. Spotplanet, Eweka en Grabit.