Google plus uitnodiging

Vandaag een uitnodiging ontvangen van Google +. Wat is Google +? Google + is een community website vergelijkbaar met Facebook en Hyves. Google heeft meerdere pogingen gedaan om soort van community website te lanceren. Wie kent de Google Buzz, waarschijnlijk niemand. Voor het bedrijf Google is er alles aan gelegen om ook een succesvolle communty website te hebben. Facebook is heden ten dagen miljoenen dollar waard. Een community website is een geweldig platform om op te kunnen adverteren.

Nu ben ik fan van Google om de geweldige diensten die ze aanbiedingen. Ik kan dus niet objectief beoordelen of Google + geweldig is. Google staat er om bekend dat ze alles simpel houden zoals internet browser Chrome. Deze lijn is ook doorgetrokken in de interface van Google+. De website is zeer overzichtelijk en dat vindt ik zeer prettig. Alle diensten die Google aanbiedt zijn geïntrigeerd in Google +. Om een voorbeeld te noemen is delen van foto`s uit Picasa erg eenvoudig.

Het is af te vragen of het grote publiek op nieuwe Facebook zit te wachten. In mijn optiek hoop ik echter van wel want ik vindt Google + verbetering te zicht van Facebook en Hyves. Google + verkeert nog steeds in een bèta stadium maar op het eerste gezicht functioneert alles prima. Wilt u graag een uitnodiging voor Google +? Maak gebruik van contactformulier.