Epson Stylus SX235W Printer review,

U bent op zoek naar een niet al te dure printer en bij voorkeur een multifunctional, zodat u ook kunt scannen. De Epson Stylus Sx235w  is een van goedkopere multifunctional  printers. Bij de mediamarkt kun u deze kopen voor rond ca. 50 euro. Als u van bent plan bent veel te printen zou,  ik de Epson Stylus SX235 printer afraden. De Epson Stylus SX235w is geen hoogvlieger maar bedoelt om af en toe iets moeten printen. Het printen van tekstdocumenten gaat prima maar niet super snel. De afdrukkwaliteit van tekstdocumenten vind ik prima. Voor de test, ook een foto uitgeprint. Hoewel het afdrukken langzaam ging vond ik de afdrukkwalitiet prima. Nu staan Epson bekend om dat ze goede foto`s kunnen printen. Nu staat Epson printers bekend omdat ze goed foto`s kunnen printen.

printer Epson Stylus SX235W

Draadloos en installatie
Nog een belangrijke reden om deze Epson printer te kopen is dat hij draadloos is. Het instellen van wifi gaat doormiddel van een usb kabel. Let op usb kabel wordt niet meegeleverd. Houd er rekening mee dat de usb kabel niet meegeleverd wordt.  Het configureren van de printer is een peulenschil. Enige wat u hoeft te doen is de  meegeleverde drivers (cd)  installeren. Hebt u deze printer recent gekocht controleer dan vfirmware updates.

Inktpatronen
De printer maakt gebruik van 4 inktpatronen. De volgende kleuren worden gebruikt Zwart, Cyaan, Magenta en Geel. De inktpatronen kosten ongeveer 10 euro per stuk .(afhankelijk van de grote). U kunt ook de inktpatronen in een voordeelbundel kopen. De inktpatronen met de meeste inhoud kosten 42 euro en met helft minder inkt 29.99 euro.

Om te verkomen dat de inkt uitdroogt,moet u af en toe een print maken

Conclusie

De Epson Stylus SX235 vind ik  geen slechte printer. Alle functie`s werken meer dan naar behoren. Wilt meer waar voor u geld dan zou ik een beter printer kopen.

Nadelen van Epson Stylus SX235

Maakt redelijk wat lawaai

Printen gaat niet snel.

Voordelen van Epson Sx235

Draadloos printen

Printkwaliteit foto`s goed

Inktpatronen met verschillende inhoud.

De printer is compact.

Het printen van tekst is prima.

Inkt patronen zijn goedkoop rond 10 euro per kleur.