Goedkope netbook hoes (sleeve)

Voor mijn netbook heb ik een sleeve gekocht. Een sleeve is een soort hoes voor uw netbook, ter bescherming van eventuele beschadigingen (zoals krassen). Vergelijkbaar met een laptoptas, maar zonder draagbeugels.

goedkopesleeves-300x198

Nu was ik al enige tijd opzoek naar een goedkope sleeve. De zoektocht ben ik begonnen bij de lokale computerwinkels, alleen deze verkochten de soorten hoezen voor ca. 30 euro. Persoonlijk vind ik het veel geld voor een hoesje. Gelukkig biedt internet dan een uitkomst. Diverse webshops afgezocht, maar ook hier vond ik de prijzen aan de stevige kant. De prijzen waren duidelijk lager dan lokale winkels. De prijzen beginnen vanaf 15 euro.

Voordat ik overging tot kopen, heb ik voor de grap gezocht op www.ebay.com naar netbook sleeves. Tot mijn verbazing vond ik groot aantal aanbieders van netbook sleeves en tegen een zeer lage prijs. Tevens kun je kiezen uit diverse leuke motieven van paardenhoofden tot met een actieheld. Nu moet ik toegeven dat de kwaliteit niet super is maar zeker niet slecht. Inclusief verzendkosten heb ik er 8,59 euro betaald. De levertijd bedrag 10 tot 14 dagen. De hoes is gemaakt van neopreen.