Goedkope usenet provider

Bent u op zoek naar een (niet te dure) andere of nieuwe usenet aanbieder, dan kan ik u de provider Sunny usenet aanbevelen. Sinds een paar maanden maak ik gebruik van deze profider en ik kan zeggen dat het mij prima bevalt. Nu moet ik toegeven dat ik niet al teveel download omdat het mij vaak aan tijd ontbreekt. Gelukkig heeft Sunny usenet een groot aantal pakketten waar u uit kunt kiezen. Persoonlijk vind ik dit een groot voordeel omdat niet iedereen behoefte heeft aan een sneller en duurder usenet account.

Het goedkoopste usenet account heeft u al voor € 1,43 per maand (snelheid 5mb) De duurste (als u voor een jaar betaald) kost € 6,23 per maand en hierbij is de snelheid onbegrensd.

Betalen kan via Ideal, maar er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals Mastercard en Paypal. Nog een voordeel is dat de eerste week gratis is. De retentie is 900 dagen en dit is ruim voldoende. Enkele bekenden zijn (op mijn aanraden) overgestapt naar Sunny usenet en tot op heden heb ik nog geen wanklank gehoord.

Doe er je voordeel mee.