HTC Cha Cha review

Afgelopen week heb ik mezelf verwend met een nieuwe smartphone. Ik heb de Smartphone HTC Cha Cha gekocht. Het is een android telefoon met volledig Qwerty toetsenbord. Erg handig als u veel tekst (berichten) typt. Wat mij het eerst opviel (toen ik de telefoon uitpakte) was dat het toestel erg compact is en stevig aanvoelt. Sommige delen van de behuizing voelen stroef aan. Dus als u zweterige handen hebt, glibbert deze telefoon u niet uit de handen.

De resolutie van het touchscreen is 480X320, dit is misschien aan kleine kant voor bepaalde apps maar groot genoeg om tekstberichten te kunnen typen. Een voordeel van een kleiner scherm is dat het minder stroom gebruikt. (Opmerking: Wordfeud spelen gaat net)

Deze HTC CHA CHA heeft een erg prettig toetsenbord. De toetsen voelen precies goed aan (niet te gevoelig maar ook niet te stroef). Als toevoeging heeft het toetsenbord ook een speciale Facebook knop. Ideaal voor mensen die veel gebruik maken van het sociale netwerk Facebook. Nog een pluspunt van deze android telefoon is dat hij niet al te duur is. Bij de betere internetwinkels kunt u deze al kopen vanaf 160 euro.

Uiteraard heeft de telefoon een camera. Prima voor dagelijks gebruik maar geen hoogvlieger. De telefoon heeft de androidversie 2.35 en omdat het beeldscherm klein is heeft het wel aantal extra tabs in het menu. Persoonlijk ervaar dit niet als storend.

HTC wildfire

Conclusie

De laatste tijd moest ik erg veel bellen en berichten versturen. Nu is de Wildfire S een prima telefoon maar ik kon niet goed overweg met het digitale toetsenbord. Persoonlijk ben ik erg verrast over gebruik van de HTC CHA CHA. De telefoon is erg gebruiksvriendelijk en het werken met een qwerty toetsenbord ervaar ik als zeer prettig. U koopt deze telefoon als u veel berichten wilt versturen en veel moet bellen.