Kaartjes versturen met de KaartWereld app van Post.NL

Mensen sturen steeds minder kaartjes naar elkaar. Door moderne communicatie middelen zoals WhatsApp, Facebook en Twitter zijn we steeds makkelijker bereikbaar en lijkt het sturen van een kaartje een beetje ouderwets. Maar een kaartje ontvangen is toch speciaal. Tussen alle rekeningen en reclameberichten vind je plots een leuk berichtje van iemand die je ook kan bewaren. Helaas is het zoeken naar een leuke kaart en een envelop en postzegels kopen vaak te veel gedoe en kiezen veel mensen toch voor email of social media.

Gelukkig heeft PostNL met het versturen van een kaartje een stuk makkelijker gemaakt met de nieuwe KaartWereld app. Hiermee kan je gemakkelijk vanuit je telefoon een kaartje versturen en wordt deze, wanneer je het voor 18.00 vanuit je telefoon verzend, de volgende dag geleverd. Je kan kiezen uit kaarten voor allerlei gelegendheden zoals verjaardagskaarten, beterschapskaarten en verhuiskaarten. Je kunt kiezen uit een van de vele onderwerpen uit de database, zelf een afbeelding van je telefoon uploaden of een foto nemen.

Om de lancering van de nieuwe KaartWereld app te vieren heeft PostNL de hele maand september een speciale actie waarbij het tweede kaartje dat je stuurt gratis is. Het werkt heel simpel: download de gratis app,,kies een kaart uit de database van PostNL, jouw telefoon of maak een foto, stuur hem op en de tweede kaart is gratis wanneer je de actiecode ‘kaart2’ gebruikt. De KaartWereld app van PostNL is helemaal gratis en kan je voor de iPhone en iPad hier downloaden en voor Android hier, of zoek de applicatie even op in de App Store van je telefoon.

PostNL-KaartWereld-App-624x247

Update: Kaartwereld heet nu kaartje2go