Inkt gekocht van het merk Q-Nomic,

Van de week inkt besteld bij webwinkel sneltoner voor mijn printer Epson type SX235W. Nu kon ik inkt kopen van het merk Epson maar deze keer koos ik voor het huismerk van Sneltoner genaamd Q-nomic. Deze inktpatronen zijn goedkopere en er zit  meer inkt in de patroon. Dus alleen maar voordelen maar nu is de vraag, is deze inkt net zo goed als originele inkt van Epson. Sommige printers lenen minder goed voor gebruik van ander merken.Thuis heb ik nog oude printer van HP type PSC 720 en deze geeft problemen met inkt van ander een merk.


 
Test Epson SX235W inkt van merk Q-Nomic
Toen deze ik Epson printer gekocht heb ik een foto op A4 formaat afgedrukt. Deze foto is met originele inkt Epson afgedrukt. Vandaag de dezelfde foto afgedrukt op zelfde merk/soort foto papier maar nu met de inkt van merk Q-Nomic. De foto boven is met Epson inkt afgedrukt en beneden met inkt van het huismerk van sneltoner. Nu is deze vergelijking niet optimaal maar ik kan concluderen dat de inkt van het Q-nomic prima werkt op mijn Epson printer. Mocht u bij webwinkel sneltoner inkt gaat kopen overweeg het huismerk Q-nomic , u heeft namelijk meer inkt voor minder geld.
inkt-vergelijking-sneltoner-300x393