Wilt u een nieuwe usb-stick kopen?

By | 13 september 2012

Wilt u een nieuwe usb-stick kopen? De webwinkel opus.nl heeft een leuke actie. Bij een bestelling (ongeacht de prijs) rekenen ze tijdelijk geen verzendkosten. Ik heb geen idee hoelang de actie duurt, dus doe er tijdig uw voordeel mee.

Regelmatig raak ik een aantal usb-sticks kwijt (mede omdat ik ze uitleen en niet terug krijg) Vandaag gebruik gemaakt van de actie van www.opus.nl om nieuwe usb-sticks te kopen. Persoonlijk heb ik geen voorkeur voor een bepaald merk. Voor mij moet de usb-stick minimaal 8 gigabyte ruimte hebben.

Tip. Indien u een tijd geleden een computer hebt gekocht, controleer dan of uw computer usb 3.0 ondersteuning heeft. Usb- sticks 3.0 hebben een hoge lees- en schrijfsnelheid.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *