Films kijken op Youtube

Vorige week was ik op bezoek bij mijn zus om een router te installeren. Tevens was het goed moment om haar nieuwe televisie te bewonderen. Nu is de televisie geen topmodel van bekend merk maar interessanter was dat televisie internetaansluiting had, door middel van utp-kabel. Hierdoor is het mogelijk om internet op je televisie te ontvangen. Ik attendeerde mijn zus op dat ze video en zelfs films kon bekijken op YouTube.

Wat nog weinig mensen weten dat ze op youtube complete films kunnen bekijken. Helaas zijn deze films niet Nederlands gesproken of ondertitelt. De films word ook onderbroken door 2 reclameblokken, dat is eenmaal het verdienmodel achter youtube. De films die je kunt bekijken zijn uiteraard ook niet de nieuwste. De meeste films die kan bekijken zijn de klassieker van jaren tachtig en negentig. Dit wil niet zeggen dat films direct slecht zijn. Paar films geselecteerd als kijktip.

Veel kijk plezier.

Youtube kijktip

Bob the Butler

http://youtu.be/apeK4Q6Lx90

Bob Tree (gespeeld door Tom Green, uit Road Trip, Stealing Harvard, Charlie’s Angels) is geliefd bij al zijn collega’s, maar vliegt overal de laan uit. Hij is ontzettend aardig, maar maakt altijd brokken. Mensen lopen letterlijk gillend weg als ze hem zien aankomen.

Belly of the Beast

http://youtu.be/mzSBXk3Zjc4

Jake Hopper (Steven Seagal) weet niet dat zijn dochter Jessica en haar vriendin Sarah tijdens hun rondreis door Zuidoost-Azië zijn ontvoerd. Maar als een vriend uit zijn tijd bij de geheime dienst hem de band geeft waarin om losgeld wordt gevraagd, beseft hij dat hij zelf in actie moet komen.

American Ninja

Amerikaanse soldaat, uiteraard zeer bedreven in vechtsporten, eentje neemt het op tegen de  huurlingen in de Filippijnen.

http://youtu.be/lYy1RwLPY1I