Iphone iOS tips

Op woensdag 18 september 2013 is de nieuwste versie van het iPhone-, iPad- en iPod-besturingssysteem iOS 7 van Apple uitgebracht. Naast  een rustiger en ‘platter’ design, met transparante vlakken, nieuwe iconen en lettertypen, kan iOS7 beter overweg met multitasking. Om u ervaring met IO7 besturingssysteem te verbeteren heb ik een aantal tips voor u.

1.Burst-modus
De vernieuwde Camera app heeft een handige truc achter de hand: als je wilt fotograferen in burst-modus, waarbij meerdere foto’s snel achter elkaar, klik en houd de volume-omhoog-knop in.

2.Hoe om apps te sluiten en multitasken
Dubbele tik op de knop Home om een  overzicht te krijgen watvoor apps er momenteel op de achtergrond draait. Zie  u een app die u wilt sluiten? Veegt het omhoog en de app zal sluiten.

3. Mis nooit een Twitter bericht van een vriend.
Safari synchroniseert nu met je Twitter-feed.. Als je in Safari, ga dan naar de onderkant van het venster en klik op de knop Bladwijzers (het ziet eruit als een boek). Druk vervolgens op de “@”-teken om al uw Twitter-feed recente verbindingen zien.

4. Control Center altijd benaderbaar.
Veeg omhoog vanuit elk scherm – zelfs de Lock scherm – Control Center te openen voor snelle toegang tot handige knoppen en functies.

5. Automatische app-updates
Het is niet langer nodig om je apps zelf te updaten. Zijn er een of meerdere app-updates beschikbaar, dan zal je iDevice deze automatisch installeren. De nieuwe mogelijkheid is optioneel; je kunt zelf kiezen of je het inschakelt.