Nikon AW110 Action camera

Al enige tijd heb ik Nikon aw110 actioncamera in bezit maar nog geen tijd gehad om een review over te schrijven. Daarom een korte review van deze camera.

Het bijzondere van de Nikon AW110 camera is dat die tegen stootje kan. Dit is ook de reden dat ik deze camera gekocht heb. De camera is waterdicht, schokbestendig, stofdicht en bestand tegen temperaturen onder het vriespunt en is daardoor perfect om bezigheden in de buitenlucht vast te leggen. De fotocamera is 110,1 x 65,3 x 24,5 mm groot en nog geen 200 gram zwaar. Met andere woorden het is de perfecte camera om altijd bij je te hebben. Persoonlijk vind ik de foto`s en video beter dan, bijvoorbeeld de GoPro. Nu heeft de GoPro ook zijn voordelen tegen over Nikon zoals de grote en het gewicht. De foto`s beneden heb ik genomen in het zwembad. Met voldoende licht zijn de foto`s goed scherp. Tip: Vergeet niet de optie onderwater modes te selecteren.

Bent u opzoek naar actioncamera, dan is de Nikon camera AW110 een optie om te overwegen. Het is geen actioncamera zoals een GoPro. Persoonlijk vind ik het meer een fotocamera dan een action camera.

Foto`s onderwater
Foto onderwater

Foto onderwater Nikon AW110