Samsung led televisie firmware update

De laatste twee dagen heb ik last van storing op televisie. Het geluid en beeld waren zo slecht dat het normaal televisie kijken bijna  niet mogelijk was. De oplossing voor dit probleem was het installeren van een firmware update. Ik moest mijn l (Samsung) led televisie met internet verbinden om de firmware update binnen te halen. Toen ik deze televisie kocht heb direct een setje homeplugs gekocht bij de Wehkamp om het verbinden eenvoudiger maken. U kunt u smart led televisie ook update via usb-stick. Persoonlijk vind ik dat erg omslachtig maar het werkt ook prima.

Firmware is software die in hardware ingeprogrammeerd is. Dit kan op eenmalige basis geschieden, maar moderne technieken zoals flashgeheugen maken het ook mogelijk om de firmware te vernieuwen.