Blog – Kerstcadeaus tips voor een computerfanaat

Wat is nou een leuk kerstcadeau voor een computerfanaat? Nu hebben meeste computerfanaat de zaken meestal goed voor elkaar. Toch heb ik aantal tips voor een leuk kerstcadeau.

Perslucht.
Om computer goed te laten functioneren moet de computer op zijn tijd schoon gemaakt worden. Een desktopcomputer verzameld na enige tijd behoorlijk wat stof. De beste manier om een computer schoon te maken is doormiddel van perslucht. Een busje perslucht kost ongeveer 10 euro.

Computermuis
Een goed computermuis is belangrijk, het maakt het werken met een computer veel prettiger. Een prima muis heeft u voor het bedrag van 50 euro. Goede merken zijn Logitech en voor gamers onder ons kan ik het merk Razor aanbevelen.

Muismat
Tegenwoordig zijn verschillende soorten muismatten te koop van verschillende soorten afmetingen, maar met leuke afbeeldingen en RGB-verlichting. De webwinkel Amazon heeft een grote selectie van verschillende soorten muismaten. De prijzen variƫren van 1 tot 60 euro. Let op, sommige producten hebben een langere levertijd.

Behuizingsventilator
Een behuizingsventilator is een belangrijk onderdeel want de koeiling verzorgd van de computer.Door deze te vervangen met ventilator met verlichting maak je van saaie een computerkast en leuke lichtshow. Kijk bij webwinkel amazon.nl want zij een grote selectie.