Uw computer onderhouden met Ashampoo Winoptimizer

By | 6 maart 2018

Heeft u last van een trage computer. U heeft niet de kennis of tijd om u Windows te optimaliseren. Dan kan ik u het programma “Ashampoo WinOptimizer” aanbevelen.
Er bestaan twee varianten van dit programma. De Winoptimizer free, deze gratis beschikbaar, en Winoptimizer 15 de betaalde versie. Deze betaalde variant kost 39,95 euro.

Functies
De gratis versie heeft aantal functie zoals tweaks mogelijkheden, internet cleaner, uitgebreidere register optimalisatie, harde schijf onderhoud, tabblad met favorieten, menu Manager, antispy-module. Naast de boven genoemde functies heeft de betaalde versie meer mogelijkheden. Naast onderhouden functies biedt het programma ook gamebooster, systeem tweaks, privacy control, harde schijf inspectie, en etc.

Winoptimizer is een makkelijk te bedienen en is in Nederlands verkrijgbaar. Natuurlijk heeft u geen programma nodig om uw computersysteem te onderhouden maar het maakt het wel stuk eenvoudiger. Tip: Er zijn regelmatig acties waarbij software met hoge korting wordt aangeboden.

winoptimizer15

 

winoptimizer