Uw computer onderhouden met Ashampoo Winoptimizer

Heeft u last van een trage computer. U heeft niet de kennis of tijd om u Windows te optimaliseren. Dan kan ik u het programma “Ashampoo WinOptimizer” aanbevelen.

Er bestaan twee varianten van dit programma.  De Winoptimizer free, deze is gratis beschikbaar en kunt u download op mijn downloadpagina.  Ashampoo Winoptimizer 15 is de betaalde versie. Deze betaalde variant kost 39,95 euro.

Winoptimizer free
De gratis versie heeft aantal functie zoals: tweaks mogelijkheden, internet cleaner, uitgebreidere register optimalisatie, harde schijf onderhoud, tabblad met favorieten, menu Manager, antispy-module. u kunt dit programma vergelijken met Ccleaner.

Winoptimizer 15
Naast de boven genoemde functies heeft de betaalde versie meer mogelijkheden. Naast onderhouden functies biedt het programma ook gamebooster, systeem tweaks, privacy control, harde schijf inspectie, en etc.

Winoptimizer is een makkelijk te bedienen en is in Nederlands verkrijgbaar. Natuurlijk heeft u geen programma nodig om uw computersysteem te onderhouden maar het maakt het wel stuk eenvoudiger. Tip: Er zijn regelmatig acties waarbij software met hoge korting wordt aangeboden.

winoptimizer15

 

winoptimizer