Anti spyware programma downloaden voor Windows

Surfen over het internet doet u niet zonder gevaar daarom is het verstandig om een aantal programma’s te installeren. U moet naast een virusscanner een malware verwijdering programma installeren. Er zijn er aantal programma’s die u gratis kan installeren. Deze programma’s vereist wel een enige onderhoud. Dit houd in dat u regelmatig moet scannen en updaten. Installeren twee malware verwijdering programma’s dan is het resultaat het best.

Adware free

Een van bekendste anti-spyware programma`s. Hoewel ik dit niet de beste antispyware programma is beveel ik hem wel aan. Eenvoudig ingebruik en regelmatig komen er update`s voor dit programma.

Homepagne: http://www.lavasoftusa.com 

Emsisoft Anti-Malware 5.0

Dit programma verwijderd tevens trojanshorses en keyloggers.Dit is een van de betere spyware programma`s. Is minder gebruiksvriendelijk dan het programma adware maar doet zijn werk uitstekend.

Homepagne: http://www.emsisoft.com

Spybot search en destroy

Spybot is zeer goed anti-spywareprogramma en in meerder talen verkrijgebaar. Je kan een bootable cd bestellen mocht hardnekkige spyware op computer bevinden.

Homepagne: http://www.safer-networking.org/nl/home/index.html

Spywareguard

Spyguard is een aktieve antispyware programma want uitstekend naast een antivirusscanner kan draaien. De download 2 mb en valt reuze mee verhouding met andere spyware programma`s.

Homepagne: http://www.malwarebytes.org/

Superantispyware

Superantispyware is prima programma voor verwijderen van spyware. Dit is een echt een aanrader. Waar sommige anti-spyware programma`s niets kan vinden, vindt dit programma nog spyware uit het systeem.

Hompagne: http://www.superantispyware.com

Begrippen in het kort.
Adware heeft als doelstelling om advertentie te tonen op u computer in de vorm van een pop up of een venster.
Spyware heeft als doelstelling gegevens te verzamelen over u surf gedrag. Voorbeeld een keylogger.
Malware is een verzamelnaam voor virussen, spyware,adware,keylogger en etc etc.