Pc tip – Brandprogramma`s gratis

Naast de betaalde Brand/kopieer programma zijn er gelukkig ook nog gratis (freeware) programma`s die uitstekend zijn. Het grootste voordeel van deze gratis brand/kopieer software behalve dat ze freeware zijn dat je besturings- systeem minimaal belast word.Voor windows vista/7  32/64bits gebruikers is infrarecorder aan te raden. Ik heb met infrarecorder goede ervaring mee.

Burnaware
BurnAware is eenvoudige te gebruiken brandprogramma. Je hebt de verschillende versie`s maar de gratis versie ondersteund voldoende om branden van dvd, cd, en bleu-ray. Het programma wordt ondersteund door Windows vista/7.

Homepagne: http://www.burnaware.com/products.html

Cdburnerxp
Waarom betalen voor een brand/kopieer programma als er veel gratis (freeware) programma`s zijn. Cdburnerxp compatible met windows xp en vista.Cdburnerxp is goed programma voor gene die muziek liefhebber zijn. Voor bepaalde functie`s moet je betalen zoals blue-ray en hd-dvd ondersteuning.

Homepagne: http://cdburnerxp.se/en/download

ImgBurn
Imgburn is programma voor het branden van image bestanden. Image bestanden zijn complete dvd`s of cd-roms die zijn gedigitaliseerd naar 1 computerbestand. De meeste brandprogramma`s kunnnen ook image/iso bestanden branden.

Homepagne:http://www.imgburn.com/index.php?act=download .

Infrarecorder
Infrarecorder is een opensource brand programma voor cd en dvd. Het is eenvoudig te gebruiken software. Op mijn computer werkt dit programma  het uitstekend. De installatie van dit programma bijzonder klein.

Homepagne:http://infrarecorder.sourceforge.net

Finalburner
Finalburner is goed brand programma is vergelijkbaar met het programma starburn in gebruik. Helaas toont dit programma reclame in venster.

Homepagne: http://www.protectedsoft.com/download.php

Starburn
Van de software ontwikkelaar rocketdivision komt het programma starburn. Dit programma werkt goed met windows vista 64 bits. Starburn heeft ook betaalde software maar versie`s gratis maar heeft  minder functie`s.

Homepagne:http://www.rocketdivision.com/download_starburn.html

FreeDiscburner
Het meeste eenvoudige kopieerprogramma dat ik ken maar uitstekend werkt. Geen geavanceerde menu`s en geen moeilijk instellingen. Dit brandprogramma kopieert / brand uitstekkend dvd films en etc. Windows XP/Vista worden ondersteund.

Homepagne http://download.cnet.com/Free-Disc-Burner/3000-18554_4-10893964.html