Computer koop advies

By | 4 mei 2007

Koopadvies ,

Op diverse website`s kun je een koopadvies inwinnen. Ze stellen dan elke maand een theoretische computer samen aan de hand van een vaststeld budget. Zo krijgt u het meeste waar voor uw geld. Bezoek de volgende websites,Tweakers.net, Hardware.info.

Benchmark,

Als u besluit om een nieuwe computer aan te schaffen is het verstandig om een aantal website`s te bezoeken waar benchmarks op staan voor verschillende computersystemen.
Wat is een Benchmark, Benchmark heeft verschillende betekenissen maar binnen de computerwereld wordt er met benchmark bedoeld “het testen van een computersysteem door middel van speciale software die tot doel hebben de computerprestatie`s te meten”.Benchmark software, 3mark06Sandra sisoft. Het nut van een benchmark is om een indicatie te krijgen wat de prestatie is van bijvoorbeeld je huidige systeem maar ook van je nieuwe systeem. Op de website van Tom`s Hardware staat een database met verschillende benchmarken. Door middel van deze database krijgt u een goed overzicht. Mijn advies is voor diegenen die geen verstand van computers hebben en die geen handige kennis cq familielid hebben. Koop een computer van Dell of een andere A –fabrikant, of ga naar een gespecialiseerde computerwinkel in de buurt voor gedegen advies. Je bent dan wel wat duurder uit maar ze leveren vaak kwaliteit.

Webmaster

One thought on “Computer koop advies

  1. Kiki Wals

    Helemaal mee eens dat het verstandig is om een aantal websites te bezoeken voordat ik een computer kies zodat ik meer informatie over verschillende modellen kan leren. Mijn oude laptop is 6 jaar oud, en hij werkt helemaal niet goed. Daarom heb ik besloten om deze maand een nieuwe laptop te kopen. Ik zorg ervoor at ik alle beschrijvingen en functies van verschillende modellen lees om de beste laptop te kopen.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *