Windows 7 – God Mode activeren

By | 13 augustus 2011

De volgende tweak is er een die u wel eens gemakkelijk zou kunnen vinden en een blijvend plaatsje op uw bureaublad zal veroveren. De tweak geeft direct een goed overzicht van een aantal belangrijke functies in Windows 7. Feitelijk doet hij hetzelfde als het configuratiescherm maar u slaat een groot aantal muiskliks over. En als bijkomend voordeel wordt het een en ander er duidelijker en overzichtelijker van. De tweak is in eerste instantie beroemd geworden als de zogenaamde God Mode van Windows 7. Aangezien wij geen game aan het spelen zijn er niks geen god mode aan te pas komt noemen wij het bij de 7 helpdesk de functie uitgebreide opties.

De tweak  (god Mode)activeren

1. Maak een nieuwe map aan op uw bureaublad.

2. Geef de map de volgende naam:

Uitgebreide opties.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

god mode

U zult nu zien dat de map veranderd in een icoon. Klik op het icoon en u heeft een “supersnelkoppeling” naar de functies in het configuratiescherm. De officiële Microsoft naam van deze map is de all tasks Systemmap en hij is eigenlijk bedoelt voor ontwikkelaars maar voor ons functioneert hij ook prima…

LETOP: Deze tweak is alleen aan te raden voor de 32-bit gebruikers van Windows 7. De tweak zorgt bij sommige 64 bit computers voor een vastlopende explorer.

Bron:http://www.7helpdesk.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.