Windows XP – Startknop hack

By | 24 augustus 2009

In deze computer truc gaan we startknop in Windows XP hacken ofwel aanpassen.De computer truc is niet bedoeld voor beginners en is tevens op eigen risico. Om te beginnen heb je het programma resource Hacker nodig. Resource hack bevat na mij weten geen virus of andere spyware dus wees gerust. Download het programma van de website en start de het resource hacker op. Download link resource hacker Klik op files en zoek in de map Windows naar het bestand explorer en klik op openen.

startbutton1-150x150

Klik op Stringtable en dan op mapnummer 37. Selecteer vervolgens bestand 1043. In rechter venster zie je het woord start staan (bij nummer 578). Dit woord kun je wijzigen naar eigen voorkeur maar maak het woord niet te lang. Klik vervolgens op Compile script.

startbutton-150x32

Nu het bestand opslaan als “explorerhack.exe“. Dit doe als volgt. Klik op files en dan save as.

startbutton3-150x150startbutton2-150x150Om als te laten werken moet je nog een register sleutel wijzigen. Je opent het register door regedit in uitvoeren te typen. Klik vervolgens op: Hkey_local_MachinesoftwaremicrosoftWindows NtCurrentVersionWinlogon. Open nu registersleutel Shell.Wijzig de waardegegevens naar explorerhack.exe
shell-150x150